Google+ Batteriskift i Garmin pulsbælte : Operator's Lab

lørdag den 11. februar 2017

Batteriskift i Garmin pulsbælte

At skifte batteri i en Garmin Pulsmåler kan gøres sådan her
Tiden var inde til at give pulsmåleren et nyt batteri. For at være på den sikre side, søgte jeg på nettet inden og fandt ud af, at der ikke stod ret meget om emnet.

Derfor får du her en kortfattet gør-det-selv guide, så du kan spare lidt tid. Den største udfordring er at finde den rigtige skruetrækker.


Trin 1
Find en stjerne skruetrækker af type/størrelse PH00.
Jeg fandt et sæt skruetrækkere af den slags i et byggemarked. Prisen var ca. 90,- kr for hele sættet hvor der også fulgte nogle andre små pincetlignende værktøj med. Får nok aldrig brug for dem, men "it is better to have a need-not then to need a have-not"

Find et batteri af type/størrelse CR2032. Jeg købte en 2-pak i en dagligvare butik til ca 20,- kr. Batteriet er rundt (se foto herunder) og vær opmærksom på, at der findes flere størrelser næsten lig hinanden.
Trin 2
Grib din pulsmåler og fjern den blå gummi krans. Her kommer nogle skruer til syne og dem fjerner du også. De er små, så pas godt på dem. Fjern plastik låget således batteri CR2032 kommer til syne. Bemærk at "plus" vender op ad således du ser "plus".

Gammelt batteri ud, nyt ind. Wupti


Trin 3
Det hele skrues nu sammen igen, og den kvikke elev vil bemærke, at de fire skruer ikke skrues lige langt i. Ved nærmere eftersyn kan du se, at der er forberedt plads til de tre skruer med en indfræsning i plastikket, og den fjerde sidder højere. I plastiklåget kan du se, at der også er en enkel indfræsning som passer til den fjerde skrue.
Se foto herunder.

Inden du skruer det hele sammen, skal du sikre dig, at den rødbrune gummi ring sidder som den skal.Trin 4
Den blå gummi krans sættes på, og den kan ikke vende forkert qua de to indfræsninger i gummiet. Tryk kransen på plads med et let tryk.Nu er din pulsmåler er nu klar til brug.

Da jeg skiftede batteriet og tog pulsmåleren i brug umiddelbart efter, krævede uret ikke en ny parring med måleren.


God træning
/Martin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar