Google+ Boot Camp : Operator's Lab

Boot CampBootcamp er en serie af let tilgængelige WODs (læs: træninger) til dig, som gerne vil prøve kræfter med funktionel styrketræning, men som måske lige mangler "det sidste" for at være fysisk klar. Måske vil du bare prøve kræfter med alternativ træning til det du allerede træner enten i dit fitnesscenter, eller i idrætsklubben.


Bootcamp henvender sig især til dig som står overfor at skulle udsendes med Forsvaret, til jer som skal arbejde med personbeskyttelse. Overvejer du  at arbejde i nogle af Forsvarets skarpere enheder, og har brug for et godt afsæt til din senere målrettede træning - så kunne Bootcamp WODs være en inspirationskilde.

I denne serie vil der fokuseres på øvelser du kan udføre uden kendskab til olympiske løft. Mange af træningerne gennemføres med et minimum af redskaber. Mangler du dog f.eks. en kettlebell eller en romaskine, så erstat det med en øvelse som belaster samme muskelgrupper. Her er youtube en kæmpe hjælp.Måske er du allerede i rigtig god form, så lad de forskellige træninger være inspiration i din daglige træning. Jeg anvender dem ofte efter klassisk styrketræning. F.eks. en træningsdag med dødløft og dips afsluttes med en Boot camp WOD

Er det hårdt..? - det er op til dig. Du kan lave hyggetræning og tage dig god tid til øvelserne, eller du kan lade dig rive med af stemningen og træne med maksimal intensitet. Alle træninger er testet af mig selv på forhånd, og gennemført med moderat intensitet. Forbered dig på  en varighed af ca. 40 min.


Herunder LINK til alle Boot Camp træningsforslag

Boot Camp WOD


God træning
/Martin